Uw woning verhuren?

Gegarandeerd maandelijkse inkomsten en een hoger en vast rendement

Vrijblijvend adviesgesprek

Waarom Datisvástgoed?

Hoger en vast rendement

  • Geen makelaarskosten
  • Geen beheerkosten
  • Geen leegstandsrisico

Zorgeloos verhuren

  • Vast aanspreekpunt
  • Professioneel beheer
  • Heldere afspraken

Betrouwbare huurder

  • Gescreende huurders
  • Periodiek controles
  • Advies & deskundigheid

Onze werkwijze

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nadat u het contactformulier heeft ingevuld nemen wij binnen 24 uur contact op en plannen wij een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en informeren wij u over onze werkwijze. Het is uiteraard ook mogelijk de kennismakingsafspraak direct met de woningopname te combineren.

Woningopname

Tijdens de woningopname op locatie noteren wij zoveel mogelijk informatie over de woning. Denk aan het aantal kamers, de indeling en de bouwkundige staat van uw woning. Aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning wordt er een huurvoorstel opgemaakt.

Het maakt ons niet uit in welke staat uw woning verkeert. Wij hebben alle expertise en middelen in huis om uw woning in goede verhuurbare staat te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar woningen voorzien van een keuken en sanitair. Meubels en/of verdere inrichting hoeven niet aanwezig te zijn.

Huurvoorstel

Na de woningopname ontvangt u een duidelijk en vrijblijvend huurvoorstel. Het voorstel is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van uw woning. Na akkoord op het huurvoorstel sturen wij het definitieve huurcontract. Daarnaast screent en selecteert Hubbs de toekomstige bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Zo zorgen wij dat uw woning netjes wordt bewoond.

Huurovereenkomst

Het huurcontract ontvangt u na akkoord op het huurvoorstel. In het huurcontract zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. Datisvástgoed huurt uw woning. De huurovereenkomst is dan ook tussen u en datisvástgoed. De huurovereenkomst bevat de onderlinge gemaakte afspraken, zoals: de looptijd van het contract, de hoogte van de huurprijs, het beheer en de afgesproken opzegtermijn.

Betaling + Borg

Datisvástgoed garandeert de betaling van de huur en de borg op de afgesproken datum. De eerste huurbetaling en borg worden voor de ingangsdatum van het huurcontract en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt. Wij hanteren een borg van een maand.

Sleuteloverdracht

Nadat de huurovereenkomst door u en ons is ondertekend en de eerste huurtermijn en borg op uw rekening zijn ontvangen, zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Tijdens de sleuteloverdracht vindt een definitieve voorinspectie van de woning plaats en ontvangt u een inspectierapport met de foto’s van de huidige situatie van uw woning.

Beheer & Periodieke controle

Wij garanderen maandelijks de huur op de afgesproken datum. De eerst huurtermijn en borg worden voor de ingangsdatum van het contract aan u overgemaakt. U ontvangt maandelijks een notificatie met daarin het huurbedrag en het betalingsoverzicht. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw betalingen.

Periodieke controles worden vooraf ingepland en uiteraard stellen wij u op de hoogte. Mochten er onderhoud of een kleine reparatie nodig zijn, dan zullen wij dit in overleg met u oplossen. Klein onderhoud zoals beschreven in het huurcontract nemen wij voor onze rekening.

U geen makelaarskosten en geen beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren.

Gemiddeld besparen onze klanten 8,4%
​Vraag direct een vrijblijvende waardebepaling aan!

Veel gestelde vragen

Dat is vástgoed richt zich op particuliere en professionele beleggers en verhuurders van vastgoed die op zoek zijn naar een stabieler rendement en zorgeloze verhuurervaring. Onze huurders zijn vooral bedrijven die bedrijfshuisvesting zoeken.

Bij Datisvástgoed betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

Wij bieden uw woning aan bij ons ruime netwerk. Dit zijn organisaties die huisvesting zoeken voor expats, zorgtrajecten, flexwerkers, maar ook particulieren die tijdelijk een woning willen huren. Onze diensten kunnen wij u kosteloos aanbieden, omdat wij deze diensten doorberekenen aan de organisaties binnen ons netwerk. Op deze manier kunnen wij ten alle tijden de maandelijkse huur garanderen en heeft u een hoger rendement.

Wij garanderen een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar of wanneer u de woning zelf verhuurt. U betaalt bij ons namelijk geen makelaarskosten, geen beheerskosten en heeft geen leegstand. Benieuwd naar de huur per maand voor uw woning en hoe wij u volledig kunnen ontzorgen? Bereken dan snel uw voordeel!

De verhuurprijs is gebaseerd op uw wensen en eigenschappen van uw woning, zoals de ligging, oppervlakte, het aantal kamers, huurprijzen uit de omgeving, huidige verhuurmarkt, etc. Bij de woningopname wordt er aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning een huurvoorstel gemaakt.

U ontvangt de huur van Datisvástgoed, zoals in de huurovereenkomst is overeengekomen. Datisvástgoed garandeert een tijdige betaling van de huur en de borg op de afgesproken datum. De eerste huurbetaling en borg worden voor de ingangsdatum van het huurcontract en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt.

De eerste huurbetaling en borg worden voor de ingangsdatum van het huurcontract en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt. Daarna ontvangt u de maandelijkse huur op de afgesproken datum.

Datisvástgoed huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst.

Bij een huurcontract voor bepaalde tijd loopt het contract tot aan de afgesproken datum. Wanneer de huurovereenkomst is overgegaan naar onbepaalde tijd, hanteren wij een opzegtermijn conform de huurovereenkomst.

Wij hanteren flexibele opzegmogelijkheden en spreken af dat u de huurovereenkomst te allen tijde mag opzeggen met inachtneming van de afgesproken opzegtermijn. U kunt de huurovereenkomst per e-mail bij ons opzeggen. Wij zorgen dat uw woning wordt opgeleverd op de afgesproken datum en weer in de staat wordt teruggebracht zoals wij deze van u hebben gehuurd.

Datisvástgoed is uw huurder en zorgt voor geschikte bewoners van de woning. Datisvástgoed screent en selecteert de geschikte bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Wij zorgen voor het volledige beheer van uw woning, zodat u zorgeloos kunt verhuren.

Technisch beheer
Wij zorgen voor het technische- en financiële beheer. Datisvástgoed screent en selecteert de geschikte bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Zo zorgen wij dat uw woning netjes wordt bewoond. Periodieke controles worden vooraf ingepland en u wordt hier ten alle tijden over geïnformeerd. Mochten er (klein) onderhoud tijdens de gehuurde periode nodig zijn, dan zullen wij deze in overleg met u oplossen. De kleine reparaties zoals beschreven in het huurcontract nemen wij voor onze rekening en lossen wij zo snel mogelijk voor u op.

Financieel beheer
Wij garanderen u maandelijks de huur op de afgesproken datum. De eerst huurtermijn en borg worden voor de ingangsdatum van het contract aan u overgemaakt op uw rekening. Datisvástgoed zorgt elke maand voor een notificatie en een duidelijk betalingsoverzicht. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw betalingen en kunt u zorgeloos verhuren.

Mocht er onderhoud tijdens de gehuurde periode ontstaan, dan zullen wij deze in overleg met u oplossen. Kleine reparaties zoals beschreven in het huurcontract zullen wij voor onze rekening nemen en zo snel mogelijk oplossen.

Het maakt ons niet uit in welke staat uw woning verkeert. Datisvástgoed heeft alle expertise en middelen in huis om uw woning in goede verhuurbare staat te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar woningen voorzien van een keuken en sanitair. Meubels en/of verdere inrichting hoeven niet aanwezig te zijn.

Wij zorgen dat uw woning wordt opgeleverd op de afgesproken datum en weer in dezelfde staat wordt opgeleverd zoals wij deze van u hebben gehuurd.

360° fotografie

360° foto’s creëert meerwaarde voor uw woning, geeft realistische indruk van de woning zodat bezichtigingen sneller en beter uitgevoerd worden.

M² Optimalisatie

Onze adviseurs denken graag met u mee over de optimale indeling van uw woning in huidige staat én eventueel na een mogelijke verbouwing.

Vergunningen

Diverse (bouwkundige) adviseurs uit ons netwerk die uw helpen met praktische aspecten omtrent vergunningen & veiligheid.

Inrichting

Of u uw volledig gemeubileerd wilt verhuren of advies wilt over duurzame materialen voor uw volgende project. bij ons bent u aan het juiste adres.

0

Uw jaarlijks voordeel €

Géén makelaarskosten €

Géén beheerderskosten €

Géén leegstandkosten €

Uw vastgoed, onze zorg!

Onze jarenlange ervaring bij landelijke zorgorganisaties heeft goed duidelijk gemaakt waar de behoefte aan ruimte zit. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk aan expats en andere professionals, die zoeken naar woon- en werkruimte om te huren.

Zo brengen we het beschikbare vastgoed samen met de doelgroepen die daar actief naar op zoek zijn. Het resultaat is een goede match, waarbij wij ervoor zorgen dat u met ons kiest voor de huurder, beheerder en makelaar inéén.

×